top of page

Wie  zijn  wij

Astrologisch  Advies  Centrum  Arinna

Margo Burm.jpg
Margo  Burm
foto Floor 2013 (257x320).jpg
 Floor  Kurstjens

Een aantal gebeurtenissen in mijn leven brachten mij steeds verder op het pad van bewustwording.
In 2006 kwam ik in aanraking met astrologie en besloot ik de opleiding tot praktijk voerend astroloog te volgen bij Chocmah (voorloper van Arinna) in Venlo. Ik ben geregistreerd lid van de AVN, onze brancheorganisatie. Daarnaast heb ik de opleiding tot intuïtief coach gevolgd bij het IMC in Aalsmeer. In het jaar 2009 heb ik beide opleidingen met goed gevolg afgerond.

In 2016 ben ik begonnen met een meerjarige cursus Evolutionaire astrologie.

Voor mij is de geboortehoroscoop hét instrument bij uitstek om tot persoonlijke inzichten te komen en deze verder uit te diepen.
De uitdaging die ik zoek in mijn werk is verbinding te maken met jouw wezenlijke kern en je te laten ontdekken op welke gebieden jouw kwaliteiten en talenten liggen.
Het is nooit te laat om te worden wie je werkelijk bent.
Ik ontwikkel me verder d.m.v. workshops en lezingen op het gebied van astrologie, zingeving en coaching.
Daarnaast ben ik werkzaam bij Hospice Mariaweide in Venlo en in mijn vrije tijd zing ik bij Popkoor Bravoure in Velden. In alles wat ik onderneem is verbinding en contact met mensen voor mij de drijfveer.

www.margoburm.nl

Van oorsprong kom ik uit het onderwijs en deze ervaring is een basis voor mijn huidige werk als astroloog. Ik heb 3 jaar  astrologie workshops gevolgd bij Kunnie Gras in Roermond en daarna de 4-jarige beroeps- opleiding van Ascella-Zuid afgerond bij Gerda Roos in Den Bosch. Ook heb ik mij verdiept in Zwarte Lichten astrologie bij Menno Noordervliet en Geneviève Wils.

Ik ben erkend praktijk voerend astroloog voor de AVN.

 

Naast de opleiding als astroloog heb ik de opleiding haptonomie voltooid bij het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie te Grave. Daarnaast heb ik mij georiënteerd binnen de alternatieve natuurgeneeswijzen (o.a. magnetiseren, meditatie en massage) en heb ik diverse cursussen gegeven over indiaanse cultuur, getallen en symboliek.

 

Schilderen is mijn andere passie en ik exposeer met regelmaat.

Ook heb ik een cursus grafiek gevolgd bij Marieke Kruit. In de Florian Workshop combineer ik de astrologie met creatieve uitdrukkingsvormen.

Na zo’n 30 jaar praktijkervaring en verdieping binnen de astrologie, ben ik nog altijd onder de indruk van de vrijheid en wijsheid die astrologie biedt.

bottom of page